News & Press Releases - February 23, 2009

Jens Moberg indtræder i Axcels industrial board

I Danmark har DONG indgået samarbejde med Better Place med det formål at reducere CO2-udslippet fra den danske bilpark og mindske Danmarks afhængighed af olie og kul.

Jens W. Moberg har før skiftet til Better Place gennem de sidste 14 år bestredet en række centrale ledelsesposter og omfattende ansvarsområder i Europa, USA og Asien, senest som Corporate Vice President med ansvaret for Microsofts Enterprise forretning i ”Emerging Markets”. Før Microsoft var Jens Moberg hos IBM i knap 10 år.

Jens W. Mobergs er med sin solide internationale erfaring et stærkt supplement til Axcels bestyrelse. Udover hans stærke teknologi-baggrund fra IBM og Microsoft er han medlem af KMDs bestyrelse, og han har tidligere været bestyrelsesformand i Georg Jensen (et hverv han dog forlod efter ret kort tid, da han blev udnævnt til Corporate Vice President i Microsoft og flyttede til USA).

Jens W. Moberg har endvidere tidligere fungeret som rådgiver for andre kapitalfonde, bl.a. på teknologiinvesteringer. Han er 47 år, gift og har 2 børn.