News & Press Releases - May 2, 2008

Pandora Jewelry styrker ledelse og bestyrelse

Mikkel Vendelin Olesen (41) er ansat som adm. direktør for Pandora Jewelry. Mikkel Vendelin Olesen kommer fra IC Companys A/S, hvor han har været koncerndirektør siden 2004. Før det har Mikkel Vendelin Olesen bestredet en række andre lederposter i koncernen, hvor han har været ansat siden 1998, bl.a. som produkt- og marketingdirektør samt salgsdirektør. Mikkel Vendelin Olesen har endvidere arbejdet for Huset Sand A/S og Apple Center ComputerMac A/S. Han er gift og har to børn på hhv. 10 og 12 år.

Torben Ballegaard Sørensen (57) er tiltrådt som bestyrelsesformand i Pandora Jewelry. Torben Ballegaard

Sørensen har senest været adm. direktør hos Bang & Olufsen fra 2001 til 2008. Han har tidligere bl.a. været

Executive Vice President i LEGO A/S, hvor han også har været medlem af bestyrelsen siden 2005. Torben Ballegaard Sørensen er endvidere medlem af bestyrelsen i bl.a. Egmont International, AB Electrolux og Monberg-Thorsen A/S.

Erik Danquard Jensen (60) er tiltrådt som medlem af bestyrelsen i Pandora Jewelry. Erik Danquard Jensen har siden Axcels investering i Royal Scandinavia i 2000 og frem til 2007 været adm. direktør i virksomheden, som i dag omfatter Royal Copenhagen og Georg Jensen. Han er i dag formand for bestyrelsen i Royal Scandinavia og er endvidere bl.a. medlem af bestyrelsen for MT Højgaard og Artium – Dansk Design Center.

Pandora blev stiftet af familien Enevoldsen i 1982. Virksomhedens store gennembrud kom i 2000 med

lanceringen af det såkaldte charms-armbånd i enten sølv eller guld, hvortil der kan købes løse charms/vedhæng enkeltvis. Pandora har siden vist imponerende vækstrater i såvel omsætning som indtjening, og virksomhedens omsætning ligger i dag på ca. 1,1 mia. kr. Produktionen af charms-armbåndet og Pandoras øvrige produkter finder sted i Thailand, hvor Pandora beskæftiger ca. 1.000 medarbejdere.

 

For yderligere information om ovenstående, kontakt venligst:

Christian Frigast, adm. direktør, Axcel

Tlf.: 33 36 69 99 / 26 32 64 00

Email : cf@axcel.dk